You, the petitioner
Naamloos 1

Behoud van BeNe-League ijshockey in Nijmegen

666 signatures

De Wolves Nijmegen maakte medio februari bekend dat zij met een nieuw ijshockey team er naar streeft om uit te komen in de BeNe-League. Wat voor veel ijshockey liefhebbers in Nijmegen maar ook daarbuiten als een zeer welkom bericht was na de enorme teleurstelling van het faillissement van de Devils.

Petition

We

Spelers, sponsoren, trouwe supporters en ijshockey liefhebbers in Nijmegen en daarbuiten

 

observe

Dat IJshockey Nederland geen licentie wil afgeven aan de Wolves Nijmegen. Waardoor inschrijven voor deelname aan de BeNe-League tevens is uitgesloten. Hierbij refereert de bond naar een nieuw in te voeren toelatingsbeleid na een faillissement. Wij zijn van mening dat dit besluit dramatische gevolgen zal hebben voor de toekomst van het ijshockey in Nijmegen in het bijzonder, maar met minder deelnemende teams ook de BeNe-League competitie .

 

and request

Om de afwijzingen te herzien en om alle mogelijke steun voor behoud van BeNe-League ijshockey in Nijmegen. De BeNe-League te laten starten met de zelfde deelnemen teams als voor de Corona Lockdown. Deze teams middels een duidelijke stappenplan en met de daarbij behorende juiste ondersteuning en begeleiding . Waarin lering wordt getrokken uit het verleden en gezamenlijk wordt gewerkt naar een stabiele toekomst voor de ijshockey sport

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Rick Arians 
Organisation:
Wolfpack Nijmegen 

History

Signatures