You, the petitioner

Behoud Monsieur Cannibale zoals 'ie nu is

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Bespaar de moeite en het geld, behoud Monsieur Cannibale zoals dat hij nu is. Wij willen geen "Sindbad de Zeeman-attractie". Wij zoeken niet overal het racisme in, deze attractie is voor ons niks meer dan een attractie. Wij nemen hem wel voor lief zoals 'ie is!!

Petition

We

Wij nemen Monsieur Cannibale voor lief zoals het is. Blijf hier vanaf!

 

observe

Wij zijn volwassen mensen, laat de kinderattracties voor wat ze zijn. Problematisch racistische karikatuur zien alleen de mensen die ernaar op zoek zijn.

 

and request

Wij willen dat Monsieur Cannibale blijf zoals hij is.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Demi van der Meijde 

History

Signatures