You, the petitioner
Whatsapp image 2020 11 13 at 13.51.34

Behoud kinderboerderij Tanthof en kindertuin de Boterbloem, zoals ze zijn

7,229 signatures

De toekomst van kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof en Kindertuin De Boterbloem staat op het spel door mogelijke bouw v/e scholencluster voor 1000+ kinderen. In de conceptplannen is onvoldoende ruimte voor een kinderboerderij en kindertuin. Teken de petitie en help de groene oase te behouden!

Petition

We

Vrijwilligers, bezoekers, omwonenden, Delftenaren en alle (andere) groenliefhebbers in de omgeving.

 

observe

  • Gemeente Delft heeft besloten een onderzoek uit te voeren voor het plaatsen van een scholencluster met ruim 1000 leerlingen, op de plek van kinderboerderij, waterspeeltuin 'Tanthof' en kindertuin ‘de Boterbloem’.
  • Er wordt onderzocht of een ‘groene campus’ mogelijk is, maar daarop is amper plek voor een kinderboerderij. Een paar geiten en konijnen naast een megaschool is géén kinderboerderij!
  • Ook de kindertuin wordt enorm ingeperkt door de plannen.
  • Dat er een plek moet zijn voor basisscholen, maar niet ten koste van de kinderboerderij, waterspeeltuin en kindertuin!

 

and request

Laat ons voortbestaan op de huidige plek én in ons huidige formaat. Dit is een unieke (gratis!) recreatieplek waarbij kinderen kunnen spelen én allerlei dieren ontmoeten. Behoud dus deze bijzondere oase van rust, natuur en dieren tussen (nu al) dichtbevolkte woonwijken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2021-10-01 
Lead petitioner:
Remmelt Thijs 
Organisation:
Stichting kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof 
Website:

History

Signatures