You, the petitioner
Ringo en hunter kr plas 800x500

Behoud hondenlosloopgebieden en Strandje Kralingse Bos

1,117 signatures

De Gemeente Rotterdam is voornemens het hondenstrandje niet meer voor honden toegankelijk te maken. Verder wordt er gesproken over een aanlijnplicht in het hele bos. Oproep aan alle honden bezitters en liefhebbers. Zet uw handtekening en roep op tot een hondvriendelijk beleid.

Petition

We

Gezamenlijke hondenbezitters en liefhebber van Rotterdam en omstreken.

 

observe

  • Dat het sluiten van het hondenstrandje gebaseerd is op een onderzoek uit 2016 waarin een scala aan vervuilers staat genoemd.
  • Dat er in het beleid efficiĆ«ntere keuzes kunnen worden gemaakt aangaande het bestrijden van blauwalg in de Kralingse plas.
  • Dat de aanwezigheid van duizenden ganzen en meerkoeten die het water van de plas en de aangrenzende weides bevuilen een aanzienlijk grotere bijdrage aan de vervuiling van de plas leveren.

 

and request

  • De Gemeente Rotterdam het hondenbeleid aangaande de Kralingse plas en het Kralingse bos in haar huidige vorm te behouden.
  • Ons verzoek aan u is, om voor er verder beleid word uitgerold aangaande honden, een oplossing te zoeken voor de grootste vervuilers van de plas. Hiervan profiteert niet alleen de waterkwaliteit van de plas. Maar de gehele omgeving van de Kralingse plas.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Lead petitioner:
Jirja de Kool 
Organisation:
Facebook groep Hondenbeleid Kralingse bos 

History

Signatures