You, the petitioner

Behoud de Oostvaardersplassen in zijn huidige vorm

805 signatures

Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. Sterker nog: in heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. Diep in zuidelijk Flevoland schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen.

Petition

We

Een vereniging bezorgde liefhebbers van de huidige Oostvaardersplassen

 

establish that:

Dat een klein groepje zeer agressieve personen probeert via agressie, bedreiging en intimidatie van boswachters en bestuurders de Oostvaardersplassen in zijn huidige vorm te vernietigen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gemanipuleerde informatie, onjuiste of valse informatie en dreigementen. Het overtreden van de wet wordt niet geschuwd.

 

and request

De Oostvaardersplassen in zijn huidige vorm te laten zodat vele natuurliefhebbers er kunnen genieten van de ongerepte natuur. Er zijn voldoende alternatieven voor mensen die dit niet mooi vinden. De Oostvaardersplassen zijn uniek in Europa en daar zijn wij trots op!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Flevoland 
Petition desk:
Closing date:
2018-07-17 
Lead petitioner:
B. Bolognese-Pols 
Website:

History

Signatures

Updates

Definitief voorstel Harold Hofstra aan Provinciale Staten

Vandaag is bekend geworden dat het gehele plan van van Geel als beheerplan voor de Oostvaardersplassen zal worden overgenomen. Daarbij wordt afschot van "overtollige" dieren boven de grens van 1.100 zoveel mogelijk voorkomen door de mogelijkheid van verplaatsing te onderzoeken.

Uiteraard zijn wij tegen deze maatregelen omdat daarmee de ziel uit het gebied wordt gehaald.

+Read more...

We zijn op dit moment bezig met het opstellen van een alternatief plan en zullen u daarover op korte termijn informeren.

Met vriendelijke groet, Bianca Bolognese

2018-05-22