You, the petitioner
 dsc0438

Behoud de nutstuinen Amsterdam-Driemond

8 signatures

Teken niet deze petitie maar de andere, grotere petitie Behoud de Amsterdamse volkstuinen. Deze petitie is nu ingetrokken.

Petition

We

Huurders en omwonenden van de nutstuin in het dorp Driemond Amsterdam

 

observe

De huurprijs van de grond voor de nutstuinen Driemond wordt door de gemeente verhoogd tot 900%.

Deze huurverhoging is buiten proportioneel. Als de gemeenteraad instemt met de plannen wordt het huren van een nutstuin binnen afzienbare tijd onmogelijk voor veel Amsterdammers. Eenzame mensen écht gaan vereenzamen. Multiculturele integratie wordt de nek omgedraaid. Jong en oud leren dan niet langer van elkaar (tuinen, koken, volgens diverse culturen).

 

and request

  • Huurprijzen voor nutstuinen niet gelijk te stellen aan volkstuinparken en de huurbedragen van nutstuinen niet te verhogen, zodat het voor alle Amsterdammers mogelijk blijft om een nutstuin te huren. · help te voorkomen dat personen achteruit gaan op lichamelijk, geestelijk als sociaal vlak door te kunnen tuinieren · Het mooie uitzicht van omwonenden niet weg te nemen · Onze nutstuin zelf te laten beheren en onderhouden · Onze eigen verbouwde, onbespoten, biologische groenten en ons tuinplezier niet weg te nemen · De opbrengsten blijvend te kunnen delen met familie, buren, kennissen, vrienden en stichtingen.
  • Vereenzaming proactief helpen te voorkomen

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
-- 
Website:

History

Signatures