You, the petitioner

Basic-Fit Ladies Only

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


De Basic-Fit Ladies Only biedt vrouwen de gelegenheid om te sporten zonder mannelijke sporters in de buurt, wel mogen de medewerkers mannen zijn. Met deze petitie wil ik dit concept aanvechten, zodat de Ladies Only ook echt Ladies Only wordt.

Petition

We

Wij zijn vrouwen die er niet mee eens zijn dat er mannen mogen werken in een LadiesOnly sportschool.

 

establish that:

Veel vrouwen vinden het niet fijn om te sporten in het bijzijn van mannen. Dat kunnen vrouwen zijn met een religieuze achtergrond, maar ook vrouwen die het om persoonlijke redenen niet fijn vinden. Door de constante aanwezigheid van een man kunnen zij niet op hun gemak sporten in een alleen-vrouwen sportschool. Verder klopt het idee van ‘Ladies-Only’ ook niet. Alle vrouwen horen zich comfortabel te voelen tijdens het sporten.

 

and request

Wij eisen dat er alleen vrouwen werken in de Ladies Only vestigingen, tenzij er hoge bijzonderheden zijn zoals klussen, mits dat aangegeven wordt van te voren.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
welzijnsorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2023-07-16 
Status:
Closed 

History

Signatures