You, the petitioner
Img 8836

Annuleer de nieuwe KNVB-opzet voor jeugdvoetbal

48 signatures

De KNVB heeft een nieuwe opzet bedacht voor het ontwikkelen van jeugdvoetballertjes. Dit zonder te overleggen met voetbalclubs. Met deze petitie moeten we dit tegen kunnen houden.

Petition

We

Iedereen waarbij de ontwikkeling van onze toekomstige topvoetballers voorop staat.

 

establish that:

De KNVB wijst erop dat ze in 2026 weer bij de beste landen van de wereld wil horen. Dit willen ze bereiken door alles wat ons land groot gemaakt heeft overboord te gooien en ons te richten op het fysieke en mentale vlak van het voetbal. Er is nu een mindere lichting en de opleiding is ineens niet goed meer. Schandalig! De Nederlandse opleiding is een van de beste van de wereld. Zo'n klein land heeft vele topvoetballers groot gebracht.

 

and request

De KNVB moet stoppen met het paniekerig handelen. Ze moeten zorgen dat ze de koppen bij elkaar steken met mensen die het beste voor hebben met het Nederlands voetbal. De opzet van het jeugdvoetbal totaal veranderen is geen goede optie. De Nederlandse opleiding is een van de beste. Al jaren lang kijken de landen om ons heen naar onze uitstekende opleiding. Dit moet niet na een paar slechte jaren compleet overboord gegooid worden. Stop de KNVB.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Status:
Withdrawn 

History

Signatures

Updates

Wim Jansen vermorzelt plan KNVB

http://m.telegraaf.nl/telesport/article/27036330/wim-jansen-vermorzelt-plan-knvb.

2016-11-16