U, de petitionaris
Whatsapp image 2022 04 22 at 11.27.10 am

Amir, Samaneh, Sofia en Emillia moeten blijven

7.765 ondertekeningen

Zes jaar wacht dit gezin al op een veilige plek. Gevlucht uit Iran voor martelingen vanwege hun bekering tot het christendom, stranden ze in Bulgarije. Daar wordt Amir gedwongen te infiltreren in mensensmokkelactiviteiten. De IND vindt dat ze terug moeten naar Bulgarije, ook al is het onveilig.

Petitie

Wij

Vrienden van Amir, Samaneh, Sofia en Emillia en alle andere strijders voor medemenselijkheid

 

constateren

  • Dat het onmenselijk is om een gezin zo lang te laten bungelen boven de afgrond van afwijzing, onzekerheid en uitzetting naar een onveilig land.
  • Tevens dat het onmenselijk is om Sofia uit haar veilige omgeving te halen, een school waar zij volledig is geïntegreerd.
  • Dat het onaanvaardbaar is dat de trauma's van Amir, ontstaan door martelingen en vernederingen, onbehandeld blijven zolang hij geen veiligheid heeft.

 

en verzoeken

  • Een verblijfsvergunning in Nederland voor dit gezin wat hier al zes jaar lang woont en integreert in de samenleving.
  • Een veilige plek in Nederland voor Amir, Samaneh, Sofia en Emillia.
  • Rust in dit gezin zodat ze eindelijk kunnen herstellen van de ontstane trauma's.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
22-04-2022 
Petitionaris:
Anne van Engelenburg 
Organisatie:
Huis van Liefde 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Vandaag petitie overhandigd!!

Vandaag is er vanuit Nederland (en zelfs daarbuiten) een beroep gedaan op de menselijkheid. Vandaag kwamen Amir, Samaneh, Sofia en Emillia, samen met de 7.700 andere ondertekenaars tot dhr.

+Lees meer...

Abelman. Met slechts één vraag. Help ons.

Zojuist zijn wij -met Amir en Samaneh en Emillia- naar Den Haag geweest op het ministerie van justitie en veiligheid om de petitie te overhandigen aan Dhr. Abelman, directeur Strategie en Uitvoeringsadvies en lid van het MT van de IND. Samen met een aantal steunbrieven én het boek 'Verlangen naar droomland', -het levensverhaal van Amir- hebben we een heel pakket met jullie 7.760 handtekeningen kunnen overhandigen. Dhr. Abelman verzekerde ons dat het gehele pakket zal worden overhandigd aan de directeur-generaal van de IND, mvr. Maas. Wij beseffen dat wij niet de hele wereld kunnen helpen. Wel weten wij dat het onze verantwoording is om, wanneer er iemand tot ons komt, wanneer er iemand naast ons op straat valt, dat wij diegene overeind moeten helpen. Zoals ook wij overeind geholpen zouden willen worden als wijzelf vallen. Wij zijn allemaal iemands naaste. Iemands vader, iemands moeder, iemands zoon, iemands dochter. Wij hopen en bidden met heel ons hart dat vandaag de menselijkheid het wint van de procedures. Dat wij vandaag de liefde in het gezicht hebben gekeken. Wat zullen wij dansen en feestvieren wanneer hen vandaag gratie verleend wordt!

22-04-2022

Artikel CIP

Een aantal weken geleden werden we geïnterviewd door Sjoukje Dijkstra van het CIP. Als u de volgende regel kopieert naar uw browser dan ziet u het hele artikel.

https://cip.nl/cip+/88547-gezin-amir-leeft-in-onzekerheid-we-hebben-geen-verblijfsvergunning-maar-we-hebben-god-in-huis/GR5XAwYNVXJ1PxMdRk9JchIZEhI .

20-12-2021

Binnen 24 uur 1000 ondertekeningen!!!

Wat fantastisch! Nederland laat zien dat dit niet kan en mag! Laten we doorgaan met het delen van de petitie met zoveel mogelijk mensen! Laten we onze menselijkheid een gezicht geven!.

11-10-2021