You, the petitioner

Alternatief plan voor Glashoes in Tubbergen

1,372 signatures

Het CDA van Tubbergen heeft de bevolking buitenspel gezet door puur machtsvertoon betreffende het Glashoes. Het huidige plan en ontwerp is: niet passend bij het plein, te groot en te duur, en er komt geen reuring. Wij eisen een open en eerlijk onderzoek naar bekende en nieuwe alternatieven.

Petition

We

inwoners van Tubbergen

 

observe

  • Het oude gemeentehuis moet plaats maken voor een nieuw gebouw dat multifunctioneel is en aansluit bij de toekomst.
  • Het ontwerp en plan door het CDA gepresenteerd sluit niet aan bij de wensen van een groot deel van de bevolking.
  • Het ontwerp is niet passend bij het dorpse karakter, en de invulling zorgt niet voor de gewenste reuring.
  • Overige politieke partijen hebben dit begrepen en willen ook onderzoek naar alternatieven. Kortom: Geen Glashoes!

 

and request

om met de burgerij te gaan praten en te onderzoeken welke alternatieven mogelijk zijn en welke er nu al zijn en zoek naar synthese. Kom met alternatieve ontwerpen van het gebouw die wel passend zijn bij het dorp en plein. Bedenk dat deze beslissing gevolgen heeft voor de komende 40 jaar. Maak weloverwogen gebruik van deze uitgelezen kans om reuring op en om het plein te realiseren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tubbergen 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-09 
Lead petitioner:
Hans Holtkamp 
Organisation:
Inwoners van Tubbergen 

History

Signatures

Updates

Geen Glashoes van start

Zoals iedereen inmiddels wel zal weten is het plan Glashoes on hold gezet. Een nieuwe wethouder laat een frisse wind waaien door ons mooie dorp. Er wordt opnieuw gekeken naar het nieuw te bouwen gemeentehuis en naar een toekomstbestendig centrum. Daarbij wordt intensief naar de mening van de bevolking gezocht. Dit kan ook online middels een enquête. Laten wij als ondertekenaars van de petitie onze stem laten horen via dit kanaal: Centrumberaad Tubbergen https://www.tubbergen.nl/digitale-vragenlijst .

2021-10-05