You, the petitioner
Taiba

TAIBA MOET BLIJVEN!!!!!!

Taiba is 13 jaar en vluchtte - nadat haar vader werd vermoord - 11 jaar geleden met haar moeder en broer naar Nederland. Haar moeder hertrouwde en kreeg met haar nieuwe man twee jonge kindjes. Omdat Taiba’s tweede vader werkeloos werd, moet Taiba met haar moeder en broer terug naar Pakistan. Dat is vreselijk onrechtvaardig en wij roepen daarom de politiek op: laat het Kinderpardon ook gelden voor Taiba!

Petition

We

Alle vrienden, vriendinnen, klasgenoten van PCC Oosterhout Alkmaar en vele anderen

 

observe

Toen Taiba 3 jaar was, is ze met haar moeder en broer gevlucht vanuit Pakistan, omdat haar vader is vermoord. Ze wonen nu al 11 jaar in Nederland. Haar moeder heeft een nieuwe man en inmiddels 2 kindjes erbij. De jongste is 5 maanden. 22 februari jl. hebben Taiba, haar moeder en haar broer gehoord dat ze worden uitgezet naar Pakistan. De vader en de 2 jongste kinderen mogen blijven, want zij hebben een verblijfsvergunning.

 

and request

DIT MAG NIET GEBEUREN. JE MAG EEN GEZIN NIET ZO WREED UIT ELKAAR HALEN.

Wij vinden dat Taiba, haar moeder en broer niet mogen worden teruggestuurd. Ze hebben hier als gezin een nieuw leven opgebouwd. Ze wonen hier al 11 jaar. Taiba wil volgend jaar graag de richting handel en economie gaan doen op het PCC Oosterhout. Haar broer zit in zijn examenjaar voor automonteur op het Horizoncollege. Wij vinden dat ze net als de vader en de andere 2 kinderen ook een permanente verblijfsvergunning moeten krijgen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

History

Signatures