You, the petitioner
Wsw web4

behoud werk bij De Risse

880 signatures

Sociale werkvoorziening De Risse Weert schrapt 50 tot 92 plaatsen. Contracten worden niet verlengd. Gehandicapte werknemers komen op de wachtlijst en thuis te zitten in een uitkering. Een ramp voor deze mensen. De gemeenten moeten alles doen om hen aan het werk te houden mét begeleiding en beloning.

Petition

We

inwoners van Weert, Nederweert en Cranendonck, werknemers, ouders/verzorgers/begeleiders/achterban

 

observe

dat gehandicapte werknemers recht hebben op aangepast werk met een fatsoenlijke beloning dat zij vrijwillig kiezen om niet thuis te zitten maar te werken en zo bij te dragen aan de maatschappij dat zij door de bezuinigingen keihard worden geraakt dat de gemeente alles moet doen om hun gehandicapte inwoners aan het werk te houden dat er dus andere keuzes moeten worden gemaakt binnen de risse en de gemeente en dat werkgevers moeten helpen hierbij

 

and request

het voorgenomen besluit om tijdelijke contracten niet te verlengen en niet meer te verlenen te herzien de wachtlijst aan te pakken in plaats van te verlengen te protesteren richting het kabinet en gedoogpartij PVV van Wilders er alles aan te doen om gehandicapte werknemers met een fatsoenlijke beloning en goede begeleiding aan de slag te houden

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Weert 
Petition desk:
Closing date:
2016-04-15 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
SP Weert 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie wordt dinsdag aangeboden

dinsdag 24 januari 2012 Tijd 19:00 tot 21:00 Beekstraat 54 Beschrijving Er is veel onrust onder de medewerkers van de sociale werkvoorziening in Weert eo. 50 tot 92 gehandicapte werknemers zullen worden ontslagen en thuis komen te zitten.

+Read more...

Tijdelijke contracten worden niet verlengd. Op dinsdag 24 januari om 19.00 uur verzamelen we in de hal van het stadhuis, Beekstraat 54. Aansluitend worden de bezuinigingen besproken in de commissievergadering ‘welzijn’ in de raadszaal van het stadhuis. De actie wordt gesteund door de OR van De Risse, de Cliëntenraad, vakbonden en politieke partijen SP (initiator), PvdA en JAN (Nederweert). Achtergrond en nieuws op http://risseinactie.wordpress.com/ Neem je vrienden, familie, buren en collega's mee! Wij willen werk geen armoede!  

2012-01-20