You, the petitioner
20190531 153105

Tegen wijziging bestemmingsplan landbouwgrond Seine Terherne

515 signatures

Wij staan voor het behoud van het unieke evenwicht dat in Terherne aanwezig is tussen wonen, recreëren en natuur. Wij zijn daarom tegen wijziging van het bestemmingsplan aan de Seine van landbouwgrond naar bouwgrond.

Petition

We

Inwoners van Terherne, recreanten en anderen die voor het behoud zijn van een gezond evenwicht tussen wonen, recreatie en natuur in Terherne.

 

observe

De grond aan de Seine is verkocht en de nieuwe eigenaar is voornemens hier te gaan bouwen. De exacte plannen hiervoor zullen binnen enkele maanden bij de Gemeente Fryske Marren worden ingediend.

Wij maken ons zorgen dat met deze plannen het unieke evenwicht in Terherne van wonen recreëren en natuur verstoord zal gaan worden.

 

and request

Wij willen het huidige bestemmingsplan van landbouwgrond aan de Seine behouden zodat het unieke evenwicht tussen wonen, recreatie en natuur in Terherne in stand blijft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
De Fryske Marren 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-30 
Lead petitioner:
Alet Kooi 
Website:

History

Signatures

Updates

Bijeenkomst Dorpsvisie Bouw en Wonen Terherne 29 januari 2020

Op 29 januari a.s. vindt een bijeenkomst plaats waarvan wij u graag op de hoogte willen stellen.

+Read more...

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Plaatselijk Belang Terherne en betreft de dorpsvisie ten aanzien van bouw en wonen. De aanleiding hiervoor is de invoering van de Omgevingswet in 2021. Op terherne.nl vindt u meer informatie over de bijeenkomst en aanmelding.

Wij zullen bij de bijeenkomst aanwezig zijn.

Hartelijke groet, Alet Kooi en Karin Dekker

2020-01-21

Overhandiging petitie aan wethouder De Jong, gemeente Fryske Marren

Inmiddels is de petitie bijna 500! keer ondertekend. Wij zijn hier natuurlijk heel blij mee! Wij hebben wethouder Roel de Jong uitgenodigd om de ondertekende petitie persoonlijk in ontvangst te komen nemen.

+Read more...

Op maandag 4 november a.s. komt hij samen met zijn collega Heert-Jan Swart naar Terherne. Om hen een goede indruk van de situatie ter plekke te geven, zullen wij samen een korte rondgang langs de Seine en de aanwezige recreatieparken maken.

Wij vertrouwen erop dat het geluid van ons allemaal gehoor zal vinden om de Seine zo te laten als het is.

We houden jullie op de hoogte!

Alet en Karin

2019-10-26