U, de petitionaris

Haal Yvonne Jaspers op zijn minst weg uit DWDD

Al sinds haar introductie als tafelgast bij De Wereld Draait Door komt Yvonne Jaspers maar al te vaak over als een persoon zonder een gewenst niveau van algemene kennis en voelt zij zich genoodzaakt haar mening soms op infantiele wijze te ventileren. Wij zijn hier tegen en hopen dit te stoppen.

Petitie

Wij

De kijkers van DWDD, internetgebruikers en mensen met een objectieve kijk op dit persoon.

 

constateren dat:

Dat het soms al lage niveau van DWDD verder vertroebeld wordt door de aanwezigheid van mevrouw Jaspers. Wij hopen hiermee te bereiken dat zij zich volledig mag richten op haar boeren; een setting waar haar wereldvreemdheid ten recht mag komen wanneer zij omringt is door gelijksoortigen. Een wereld van een paar honderd vierkante meter en alles wat daarbuiten gebeurt, zoals de epische acties van Diego Maradona, is niet van belang.

 

en verzoeken

Dat Yvonne Jaspers zich ver weg houdt van haar rol als tafeldame bij het VARA programma De Wereld Draait Door en haar naieve meningen voor zich houdt ten behoeve van de collectieve rust in ons land. Wij voelen ons genoodzaakt te melden dat de stijgende bloeddruk waarden door haar aanwezigheid, al is dit maar eens per maand, niet wenselijk is; daar wij ook al dagelijks met SBS6 worden geconfronteerd.

Deze petitie wordt ondersteund door tong80.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Instituut voor Publiek en Politiek 
Petitieloket:
Einddatum:
09-05-2011 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Martin Den Vogelaer 

Geschiedenis

Ondertekeningen