U, de petitionaris

Geen carpoolplaats bij Ribesstraat/Laurierstraat

162 ondertekeningen

De gemeente wil achter de Ribesstraat/voor de Laurierstraat een grote carpoolplek realiseren die 24/7 open is. Hierbij kijken ze niet naar de overlast die dit oplevert voor de bewoners. Lawaai, rommel, onveiligheid... Dit wilt u toch ook niet?

17 maart 2015 is deze petitie aan B&W aangeboden en er is gehoor aan gegeven.

Petitie

Wij

de direct omwonenden van de plek waar de gemeente deze carpoolplaats graag zou willen realiseren.

 

constateren dat:

dat de gemeente niet luistert naar geluiden uit de omgeving met onrust over onveiligheid, lawaai, etc. en toch op deze plek, die geen bestemmingsplan als carpoolplek heeft, een carpoolplek wil realiseren. Er is genoeg plek in Nederweert en Weert zonder omwonenden of hier geen overlast van zullen ondervinden. Wij willen de carpoolplek niet op deze locatie die nu aangewezen is!

 

en verzoeken

Om een andere plek te vinden voor deze carpoolplaats. Dat de gemeente de grond achter de Ribesstraat goedkoop kan krijgen mag niet afwegen tegen de overlast en de waardedaling van de huizen, iets wat de burger met een beetje pech ook nog eens zelf moet dragen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Nederweert 
Petitieloket:
Einddatum:
17-03-2015 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Ribes Straat 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

L1: Nederweert verplaatst carpoolplaats na klachten

Nederweert verplaatst carpoolplaats na klachten   De carpoolplaats langs de A2 in Nederweert wordt op grotere afstand van woningen geplaatst dan in het oorspronkelijke plan. Bedoeling was de carpoolplaats aan te leggen langs de Randweg West ter hoogte van de Ribesstraat. Dat plan stuitte op bezwaren van omwonenden.

+Lees meer...

Zij vrezen overlast.  

lees verder
17-07-2015