You, the petitioner

Geen carpoolplaats bij Ribesstraat/Laurierstraat

162 signatures

De gemeente wil achter de Ribesstraat/voor de Laurierstraat een grote carpoolplek realiseren die 24/7 open is. Hierbij kijken ze niet naar de overlast die dit oplevert voor de bewoners. Lawaai, rommel, onveiligheid... Dit wilt u toch ook niet?

17 maart 2015 is deze petitie aan B&W aangeboden en er is gehoor aan gegeven.

Petition

We

de direct omwonenden van de plek waar de gemeente deze carpoolplaats graag zou willen realiseren.

 

establish that:

dat de gemeente niet luistert naar geluiden uit de omgeving met onrust over onveiligheid, lawaai, etc. en toch op deze plek, die geen bestemmingsplan als carpoolplek heeft, een carpoolplek wil realiseren. Er is genoeg plek in Nederweert en Weert zonder omwonenden of hier geen overlast van zullen ondervinden. Wij willen de carpoolplek niet op deze locatie die nu aangewezen is!

 

and request

Om een andere plek te vinden voor deze carpoolplaats. Dat de gemeente de grond achter de Ribesstraat goedkoop kan krijgen mag niet afwegen tegen de overlast en de waardedaling van de huizen, iets wat de burger met een beetje pech ook nog eens zelf moet dragen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Nederweert 
Petition desk:
Closing date:
2015-03-17 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Ribes Straat 

History

Signatures

Updates

L1: Nederweert verplaatst carpoolplaats na klachten

Nederweert verplaatst carpoolplaats na klachten   De carpoolplaats langs de A2 in Nederweert wordt op grotere afstand van woningen geplaatst dan in het oorspronkelijke plan. Bedoeling was de carpoolplaats aan te leggen langs de Randweg West ter hoogte van de Ribesstraat. Dat plan stuitte op bezwaren van omwonenden.

+Read more...

Zij vrezen overlast.  

lees verder
2015-07-17