You, the petitioner
Foto 6 woonblad

Euthanasie bij cavia's

365 signatures

Euthanasie bij cavia's/kleine huisdieren is via een dierenarts enorm duur van 15 tot soms 80 euro. Waardoor er onnodig veel leed is onder de cavia's omdat mensen het zelf gaan doen en op de meest gruwelijke manieren. Graag zou ik zien dat dit landelijk goedkoper kan worden zodat meer mensen hun cavia via de dierenarts een waardig einde aan hun leven laten geven.

Petition

We

Opvangcentrum Carla's cavia's

 

observe

Om euthanasie te laten plegen bij cavia's zijn de kosten enorm hoog. Mede hierdoor hoor ik regelmatig dat mensen dit niet laten doen maar zelf de cavia's een meest vreselijke dood geven.

Dit alles valt naar mijn mening ook onder zware mishandeling.

Nu wil ik kijken of er iets te regelen valt waardoor euthanasie van cavia's een stuk goedkoper kan worden gemaakt zodat men eerder naar een dierenarts gaat om het beestje een waardige dood te geven.

 

and request

Ik begrijp heel goed dat dierenartsen ook hun onkosten hebben van personeel, pand, apparatuur, medicatie enz. En dat euthanasie misschien voor hun niet goedkoper kan.

Daarom wil ik vragen of de regering een steentje kan bijdragen zodat het wat betaalbaarder wordt. En op deze manier een halt kan toeroepen aan de meest gruwelijk dingen die gedaan worden om een cavia aan zijn einde te laten komen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2010-05-11 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Carla Vink van Bemmel 

History

Signatures