You, the petitioner
Muurschilderingslang

Creatieve broedplaats Het Slangenpand moet blijven

2,584 signatures

Creatieve broedplaats Het Slangenpand is al ruim 30 jaar een culturele hotspot in de Spuistraat. Wij vinden dat Het Slangenpand, met de iconische gevelschildering, de succesvolle openbare kunstruimte deSlang en betaalbare woonwerkruimtes voor kunstenaars moet blijven bestaan. Red Het Slangenpand!

Petition

We

steunen creatieve broedplaats Het Slangenpand en vinden dat Het Slangenpand moet blijven bestaan!

 

establish that:

-dat creatieve broedplaats Het Slangenpand al meer dan 30 jaar van grote waarde is voor het culturele aanbod, de diversiteit en de leefbaarheid in de Spuistraat - dat de kunstenaars Het Slangenpand willen aankopen, renoveren en verbouwen tot 15 woonwerkruimtes voor kunstenaars en een openbare kunstruimte - dat Stadsdeel Centrum het voortbestaan van Het Slangenpand steunt en daartoe nu onderhandelt met de huidige eigenaar Woonstichting de Key

 

and request

zowel Woonstichting de Key als Stadsdeel Centrum om hun reeds in 2010 gemaakte afspraken na te komen en nĂș het voortbestaan van creatieve broedplaats Het Slangenpand mogelijk te maken. Wij vinden dat deze reeds 30 jaar bestaande culturele hotspot, met de iconische gevelschildering, betaalbare woonwerkruimtes voor kunstenaars en de succesvolle openbare kunstruimte deSlang behouden moet blijven voor de Amsterdamse binnenstad. Red het Slangenpand!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam Centrum 
Petition desk:
Closing date:
2014-02-19 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Mark Bakker 
Website:

History

Signatures