U, de petitionaris

Zwollenaren willen een fatsoenlijk zwembad!

32 ondertekeningen

Ons oude bad is gesloopt en er is een nieuw bad:De Vrolijkheid.Toch kun je als zwollenaar niet fatsoenlijk zwemmen.Er is te weinig animo voor recreatief zwemmen omdat het nieuwe zwembad vies tegenvalt en daarom zijn ze sporadisch geopend voor recreatief zwemmen.Dit kan niet!

Petitie

Wij

zwollenaren

 

constateren dat:

dat het nieuwe zwembad ''De Vrolijkheid'' op alle fronten te kort doet. Met de sluiting van het Hanzebad mogen we op zijn minst een nieuw zwembad verwachten dat het zwemplezier van het oude bad evenaart. De faciliteiten in het nieuwe bad zijn minimaal, en de openingstijden voor recreatief zwemmen ook. Dit omdat er volgens het bad ''te weinig animo'' voor recreatief zwemmen is.

 

en verzoeken

Het nieuwe bad is zwaar onder de maat, dit kan niet. Iedere stad heeft een fatsoenlijk zwembad. Bij deze verzoeken we nog eens goed te kijken naar mogelijkheden voor de verbetering van de zwemervaring in het nieuwe bad. (meer faciliteiten, zonnebank, kruidenbadjes, sauna ) Want de animo om te zwemmen is er wel, sporadisch open zijn voor het publiek is geen optie. Het is zonde geld om hier geen fatsoenlijke oplossing voor te bedenken.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zwolle 
Petitieloket:
Einddatum:
26.11.2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Ruby Tuesday 

Geschiedenis

Ondertekeningen