U, de petitionaris

Zeg NEE tegen woensdag tot 2

85 ondertekeningen

Naar aanleiding van de uitslag van de enquete en het gevoel dat bij een aantal ouders speelt. Dat bij de stemmers die voor zijn de opmerking woensdagmiddag vrij niet is meegenomen in de uitslag. starten we de petitie om in kaart te brengen welke ouders de vrije woensdagmiddag willen behouden.

Petitie

Wij

Werkgroep zeg nee tegen woensdag tot 2.

 

constateren

Onder een heel aantal ouders speelt de gedachten dat er niets is gedaan met hun opmerking over de woensdagmiddagvrij bij de enquete. Hierdoor willen we in kaart brengen welke ouders de vrije woensdagmiddag willen behouden. Als werkgroep willen we in kaart brengen hoeveel ouders dit zijn. Hiermee naar de directie en MR te gaan en om opheldering hierover te vragen. Ervoor zorgen dat het lesrooster met de vrije woensdagmiddag er komt.

 

en verzoeken

Wij vragen uw mening over de vrije woensdagmiddag. Dus dat de kindernen ma,di,do en vrijdag van hele dag naar school gaan en op woensdagmiddag vrij.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
23-07-2016 
Petitionaris:
Zeg nee tegen woensdag tot 2 
Organisatie:
Zeg nee tegen woensdag tot 2 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

iedere ouder heeft nu weer een zeer summiere uitleg gekregen met wederom geen cijfers met betrekking tot de woensdagmiddag, hoeveel gezinnen hebben dit genoteerd? Wat is er gedaan met de vraag over het kinderdagverblijf? Is er een correctie gedaan op de verkeerde interpretatie van de enquête etc etc etc. Kortom nog steeds vol vragen.

+Lees meer...

De verzoeken tot inzagen in de stukken van de MR zijn tot nu toe niet gehonoreerd. We moeten het van de MR met het laatste schrijven vanuit de directie doen. Daarnaast is het verzoek vanuit ons om in gesprek te gaan met de ouder geleding van de MR negatief beantwoord en willen zij geen gesprek met ons. Kortom geen openheid van zaken terwijl juist een orgaan als de MR duidelijkheid en openheid dient na te streven zeker in een dergelijke kwestie als veranderingen in schooltijden.

We blijven hiervoor gaan. Tekend u ook de petitie?

09-06-2016