U, de petitionaris
Moestuin

Wij willen dat de moestuinen in Muiderberg Moestuin blijven

552 ondertekeningen

In Muiderberg, nabij de Brink en de Brandweer, is een volkstuinterrein gevestigd. Een zeer bijzondere, rustige, groene oase waar Muiderbergers met plezier komen. Nu is de grond door de Joodse Gemeente in principe verkocht aan een projectontwikkelaar en de huurcontracten zijn per april '17 opgezegd.

Petitie

Wij

Bewoners uit Muiderberg en Muiden; liefhebbers en vrienden Volkstuinen Muiderberg

 

constateren

dat de Joodse Gemeente huurcontracten met de volkstuinder heeft opgezegd per april 2017 en dat de Joodse Gemeente de intentie heeft om het perceel van het Moestuincomplex in Muiderberg te verkopen aan een projectontwikkelaar. Deze ontwikkelaar wil het perceel gaan bebouwen. Het bestemmingsplan is echter volkstuinen en begraafplaats, dus eerst zal er een bestemmingsplan wijziging moeten komen.

 

en verzoeken

de Joodse Gemeente te Muiderberg de grond te verkopen aan een partij die de moestuinen wil behouden. Het is een fantastisch stukje Muiderberg waar met ziel en zaligheid al decennia lang (zelfs door generaties) wordt verbouwd en geoogst, bijenvolken leven en honing wordt geproduceerd. Niemand uit Muiderberg wil dit prachtige stuk rust en natuur missen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
erfgoedinstelling 
Petitieloket:
Einddatum:
14-12-2016 
Petitionaris:
Annemarie Nederhoed 
Organisatie:
Bewoners Muiderberg en liefhebbers van de Moestuinen in Muiderberg 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen