U, de petitionaris
Image

Wielrenners houd je aan de verkeersregels in Ouderkerk aan de Amstel

418 ondertekeningen

Deze petitie is er om er voor te zorgen dat het o zo geliefde wielrennen in ons mooie dorp Ouderkerk aan de Amstel veiliger wordt. Natuurlijk mogen wielrenners hun hobby uitvoeren maar het moet absoluut veiliger worden voor alle weggebruikers. Veel wielrenners lappen alle regels aan hun laars waardoor er zeer onveilige situaties ontstaan.

Petitie

Wij

in Ouderkerk aan de Amstel

 

constateren

Veel wielrenners lappen alle regels aan hun laars waardoor er zeer onveilige situaties ontstaan. Natuurlijk mogen wielrenners hun hobby uitvoeren maar het moet absoluut veiliger worden voor alle weggebruikers.

 

en verzoeken

Het veiliger maken voor weggebruikers in Ouderkerk aan de Amstel ten aanzien van de vele wielrenners die de verkeersregels aan hun laars lappen.

Ik wil dat wielrenners in ons dorp zich aan de regels houden zodat het voor alle weggebruikers veilig blijft, dat de gemeente waar mogelijk de situatie veiliger maakt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Ouder-Amstel 
Petitieloket:
Einddatum:
26-05-2017 
Petitionaris:
Morena Prasing 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen