U, de petitionaris

Tom Coronel uit het Ziggo Formule 1 Café (volgend seizoen)

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Tom Coronel, de tweelingbroer van Tim Coronel. Allebei coureurs, allebei vaak tafelgast bij het Ziggo-programma “Formule 1 Café”. Leuk programma, leuke opzet, minder leuke stamgasten. Veel onderbrekingen door Tom, vooral als hij denkt het beter te weten. Daarom zou het leuker zijn om een orogramma te hebben zonder Tom, toch?

Petitie

Wij

Wij, F1-Café-kijkers, willen een programma zonder gezever, mét echte (nuchtere en verstandige) kenners zoals bijvoorbeeld Jan Lammers of Rinus Veekay.

 

constateren

Wij constateren dat Tom veelvuldig zijn gelijk wil krijgen en argwaan oproept bij veel kijkers. Hiermee wordt het kijkplezier verkleind.

 

en verzoeken

Geen Tom bij het programma. Een alternatieve optie zou kunnen zijn om kijkers een tafelgast te laten kiezen, zodat de kijkers plezier hebben.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
meldpunt 
Petitieloket:
Einddatum:
14.03.2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen