U, de petitionaris
Mv5bmdi0ymezzjqtzwmymc00odnhltlly2mtyzfhndeyntaxzgm5xkeyxkfqcgdeqxvymty5mju3mte . v1 fmjpg ux1000

The voice of Holland terug op televisie

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Vooropgesteld: er zijn vreselijke- en onacceptabele dingen gebeurd bij The Voice.

Het programma bracht alleen ook veel plezier voor de kijker, een platform voor artiesten en er waren veel mensen met ziel en zaligheid aan het werk.

Onderteken de petitie als u The Voice een nieuwe kans wilt geven.

Petitie

Wij

Kijkers, werknemers, zangers, zangeressen, choaches en liefhebbers van the Voice.

 

constateren

Een aantal mensen heeft het platform van The Voice misbruikt waardoor het in een kwaad daglicht kwam te staan.

The Voice bracht alleen ook ontzettend veel mooie dingen: - Een podium voor (beginnend) artiesten - Een ongelooflijk groeitraject voor de deelnemers - Een prachtig coachingstraject - Mensen die met ziel en zaligheid aan het programma werkten - Leuke audities - Super mooie optredens - Kijkplezier voor jong en oud

 

en verzoeken

Leer van de fouten die zijn gemaakt, tref de juiste maatregelingen (bijvoorbeeld dat artiesten nooit alleen met iemand mogen zijn) en breng het programma terug op de buis zodat iedereen weer van het programma kan genieten.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
22-11-2022 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen