U, de petitionaris
 f8172142 87ee 4b07 bf6b 31ca098a1fb9

Stop uithuisplaatsingen door Jeugdzorg en vernieuw de richtlijnen

11 ondertekeningen

Stop uithuisplaatsingen en maak daar een nieuw, rechtvaardiger beleid voor. Geef gratis rechtsbijstand voor ouders. Doe geen uithuisplaatsingen meer op basis van onderbuikgevoelens. Geef compensatie voor ouders en kind. Geef meer en zichtbare rechten voor ouders. Geef biologische ouders meer omgang, verplicht.

Petitie

Wij

ouders en/of belanghebbende, opa en oma, getroffen kinderen en medestanders

 

constateren dat:

  • nu ouders geen macht of recht hebben de omgang en uithuisplaatsingen een verdienmodel voor de organisaties zijn geworden
  • kinderen ptss of hechtingsproblematiek kunnen oplopen, aangericht door Jeugdzorg zelf
  • het begrijpelijk is dat het soms echt niet anders kan, maar dan moet de band tussen ouder en kind boven en niet meer ondergeschikt zijn.

 

en verzoeken

  • geen uithuisplaatsingen meer, maar gezin uithuisplaatsing naar een woonvorm
  • vrij wonen met kind en goede begeleiding
  • geen contra-indicatie
  • ontvangsthuizen wanneer de omgang echt niet kan thuis kan
  • een woonvorm waar ouders langdurig met kind kunnen wonen, liefs een soort park.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
donald taekema 
Organisatie:
stopjeugdzorgouders 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

meisje 10 jaar in het ziekenhuis door pleeggezin

wat een verschrikkelijk nieuws en helaas koude werkelijkheid dat je nooit vooruit kan zeggen die ouders kunnen het of niet. pleeggezinnen verdienen hier erg veel aan over de ruggen van de echte ouders wie gezag hebben.

+Lees meer...

situatie moet gemaakt worden dat kinderen bij de echte ouders blijven. de echte ouders van het meisje hebben nu dubbel trauma. eerst wordt je kind weg gehaald ontvoerd door de regering met de wet aan hun zijde en daarna waar het veilig moet zijn in het ziekenhuis door pleegouders komen te liggen. gelukkig zijn de pleegouders al gearesteerd. veiligheid kan je nooit voor 100 procent garanderen

27-05-2024