U, de petitionaris
Beeld stopmotorlawaaipsd

Stop overbodig motorlawaai

2.056 ondertekeningen

Het lawaai van sommige motoren komt ver boven het toegestane geluidsniveau uit. Vooral voor Amsterdammers die aan drukke straten en kruisingen wonen is dit een grote ergernis. Bij mooi weer is het bijna onmogelijk om rustig op een terras, in de tuin of op het balkon te zitten.

Petitie

Wij

Amsterdammers

 

constateren

  • dat steeds meer motoren teveel geluid produceren.
  • Vaak zijn het motoren met een 'sportieve' knaluitlaat en/of open uitlaat waarvan de decibels ver boven het toegestane geluidsniveau uitkomen.
  • De politie handhaaft niet omdat ze aangeeft dat handhaven tegen onnodige geluidsoverlast geen prioriteit heeft.

 

en verzoeken

De gemeente Amsterdam en de politie dagelijks en op grotere schaal te gaan handhaven. Door bijvoorbeeld de berijders van deze onnodig lawaaiige motoren aan te spreken op hun gedrag en eventueel te bekeuren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
07-10-2020 
Organisatie:
WeesperWijs i.s.m. NEFOM (Nederlandse Federatie Omgevingslawaai Motorvoertuigen) 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Posters

Beste ondertekenaars. Allereerst hartelijk dank voor het ondertekenen van de petitie.

+Lees meer...

Dit is een goede en noodzakelijke manier om de gemeente Amsterdam en de politie te laten zien dat het lawaai van motoren echt uit de hand aan het lopen is.

We hebben inmiddels door heel Amsterdam 7500 flyers verspreid. Nu overwegen wij om A3 posters te maken die mensen voor hun raam kunnen hangen. Graag willen we weten of hier animo voor is. Stuur een mail naar stopmotorlawaai@gmail.com en laat ons weten hoeveel posters u wilt. Wij stoppen de posters dan bij u in de bus. Dus ook even het adres graag. Moedig voorwaarts!

06-08-2020