U, de petitionaris

Stop nutteloze bezuinigingen op onze Defensie!

75 ondertekeningen

Steeds maar weer wordt er op onze jongens bezuinigd ten behoeve van buitenlandse steun en goedpraten van het wanbeleid van onze regering. Vooral in dit economische klimaat is het zo belangrijk om eens verder te kijken dan bezuinigen op defensie, overal lopen de spanningen op en wij doen niks ! STOP!

Petitie

Wij

De jeugd, militairen, oud-militairen, vredelievende Nederlanders die zich onveilig voelen, wij allemaal!

 

constateren dat:

Continue bezuinigingen op onze defensie ten behoeve van steun aan bijvoorbeeld Griekenland, ontwikkelingshulp, salarissen in het bedrijfsleven, de zorgbobo's, de onnodige subsidies naar mensen die dit niet nodig hebben. Declaratiegedrag van onze ambtenaren, het niet durven van onze regering met hun wanbeleid en het niet verder kijken dan hun neus lang is. Onze defensie is gereduceerd tot een troep padvinders, wij willen vrede, geen onveiligheid!

 

en verzoeken

Wij verzoeken om niet meer te bezuinigen op defensie, stel het defensiebudget vast op 3 procent BNP. Te lang korten we op onze helden, onze jongens en dames die ons veilig houden, bezuinig nu eens op andere vlakken die tot voor kort taboe waren zoals belachelijke declaraties, ontwikkelingshulp, de Nederlander staat zelf bij de voedselhulp namelijk. De hoge salarissen in bepaalde sectoren, bijslagen etc. inkomensafhankelijk! Wij willen veiligheid!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
02-08-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Rick Steenbergen 

Geschiedenis

Ondertekeningen