U, de petitionaris
Wm l 3186e90f828d9056db13733ef125067e91c8342a

Stop kunstgras in het betaalde voetbal

605 ondertekeningen

Stop de competitievervalsing in het betaalde voetbal en breng Nederland weer naar de top 10 op de Fifa wereldranglijst door kunstgras te laten verbieden op het hoogste niveau. Voor iedere club dezelfde kansen op dezelfde ondergrond.

Petitie

Wij

Voetballiefhebbers die weer echt voetbal willen zien in plaats van verkapt zaalvoetbal.

 

constateren

Betaald voetbal op een kunstmatige ondergrond brengt niet alleen blessures met zich mee, het draagt ook bij aan competitievervalsing, neemt de charme weg van het voetbal zelf en bovendien raken spelers gewend aan voetballen op kunstgras. Dit gebeurt niet of nauwelijks in het buitenland, wat weer betekent dat het Nederlandse voetbal internationaal terrein verliest, wat ook blijkt uit de huidige postie op de Fifa wereldranglijst, namelijk plek 31.

 

en verzoeken

Het Nederlandse betaald voetbal moet worden gevrijwaard van kunstgras. Per 1 juli 2019 dient iedere club die op het hoogste niveau wil acteren, te beschikken over een natuur grasveld met verwarming.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Einddatum:
24-07-2017 
Petitionaris:
Tim van Diest 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen