U, de petitionaris
Nowlogo adres akzo

Stop de uitverkoop van het Nederlands bedrijfsleven

49 ondertekeningen

Vijandige overnames bedreigen het Nederlandse bedrijfsleven. Teken mee om dit tegen te houden!

ALS BURGERS VAN NEDERLAND ZIJN WIJ TEGEN DE OVERNAME VAN AKZO NOBEL en willen dit vanuit de basis kenbaar maken. Wij willen dit aan alle decision-makers in dit overnameproces laten weten! Wij richten ons aan de huidige kabinetsformatie, de Tweede en de Eerste Kamer en aan de politieke partijen!

Petitie

Wij

burgers van Nederland,

 

constateren

  • zijn geschokt over hoe goed geleide bedrijven op de knieën moeten voor internationaal, vaak speculatief kapitaal. Deze houden geen rekening met de sociale context van Nederland. Langetermijnplannen en MVO vallen ten prooi aan de internationale aandeelhouders.

  • Nu speelt de overname van Akzo Nobel door concurrent PPG uit de VS, gesteund door hedgefund Elliott. Dit is voor Nederland nadelig voor de werkgelegenheid, de kennis en sociale structuren.

 

en verzoeken

de politiek actie te ondernemen! Mogelijk met een verbod, bevriezing, vertraging, of een snelle wetswijziging, die nu nodig is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
24-07-2017 
Petitionaris:
Ben Schattenberg 
Organisatie:
Stichting Now 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen