U, de petitionaris
5gcelltower

Stop 5G

52.487 ondertekeningen

Het ministerie van Economische Zaken & Klimaat heeft zoals intussen bij veel burgers maar ook bij veel (gemeentelijke) ambtenaren inmiddels bekend is, besloten om zonder echt onafhankelijk onderzoek naar de gezondheidsrisico`s te laten doen, dit experiment op de bevolking los te laten.

Petitie

Wij

Inwoners van Nederland willen niet meer straling in ons luchtruim.

 

constateren

  • Ondergetekenden willen niet dat er tegen onze wil in Nederland een 5G-netwerk wordt uitgerold.

  • Zolang het niet onomstotelijk vaststaat dat de straling ongevaarlijk is voor de volksgezondheid, is het uitrollen van een nieuw 5G netwerk onverantwoord en ongewenst.

 

en verzoeken

Wij vragen aan de overheid om minimaal 2 onafhankelijke onderzoeken te laten uitvoeren over het gevaar van de straling bij toepassing van 5G netwerken in Nederland.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Stop 5G in het Europees Parlement-teken nu

Het is belangrijk dat op alle mogelijke niveaus bij de overheid aandacht komt voor betere mobiele communicatie. We willen ook dat de Europese Unie de wetten en regelingen aanpast.

+Lees meer...

Daarom zijn we ook daar een petitie begonnen. We hebben voor de meest invloedrijke vorm gekozen: een Europees Burgerinitiatief. Deze loopt nog tot het einde van de maand februari. We willen dat er rekening wordt gehouden met:

  • De gezondheidseffecten voor Mens en Natuur
  • De belasting van het Milieu
  • De Burgerrechten en de Privacy

Stem via www.SignStop5g.eu/nl

Op 7 februari was in het EU Parlement een workshop georganiseerd om aandacht te vragen voor dit Europees Burgerinitiatief. Je kunt de workshop op Youtube vinden:

Je kunt je stem uitbrengen op dit Europees Burgerinitatief met als titel: Stop 5G – Stay Connected but protected. Dit kan via onze website www.SignStop5g.eu/nl waar alles tot in details op staat. Als je daar op de knop 'teken nu' drukt kom je op een website van de EU waar het echte stemmen plaatsvindt. Die is bijzonder goed beveiligd zodat de gegevens niet in vreemde handen terecht komen. Ondertekenen kan ook rechtstreeks op de site van de EU. https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home

We rekenen op je stem. Het kan alleen deze maand Februari nog

Rob van der Boom

26-02-2023

Insecten kunnen niet tegen de straling van mobieltjes en de hoogspanningsleidingen

De universiteit van Neuenberg heeft het uitgezocht. Ze hebben maar liefst 164 onderzoeken bekeken en daaruit blijkt dat ook insecten niet tegen de schadelijke werking van ioniserende straling kunnen: De straling van onze mobieltjes, maar ook de hoogspanningsleidingen (elektriciteit).

+Lees meer...

Dit alles is uitgezocht op verzoek van het Bundesambt für Umwelt (BAFU). De milieudienst van de Zwitserse overheid. Nu maar hopen dat de overheid in Zwitserland ook gaat luisteren naar deze indringende waarschuwing dat straling niet gezond is voor mens en natuur. https://www.gigaherz.ch/nichtionisierende-strahlung-schaedigt-insekten/

30-01-2023

Phone gate in Nederland

Europeans for Safe Connections, in samenwerking met Phone gate allert en Stichting EHS hebben in Nederland gevraagd naar de metingen die door Agentschap telecom zijn uitgevoerd naar SAR waarden van Mobieltjes. Na wat juridische overwegingen zijn deze eind 2022 gepubliceerd op https://open.overheid.nl/zoekresultaten?text=Factsheet+Specific+Absorption+Rate.

+Lees meer...

Zo kun je zien hoe sterk de bekeken mobieltjes stralen. Alle mobieltjes bleken aan de EU eisen te voldoen, maar dan wordt het mobieltje op 15 mm afstand gemeten. De straling wanneer je je telefoon tegen het oor houdt is een stuk hoger. 'Uit het onderzoek blijkt tevens dat alle gemeten toestellen op een afstand van 0 mm ten opzichte van het lichaam de blootstellingslimiet van 2 W/kg op één of meerdere frequenties enigszins overschrijden.' Nederland wil dat de EU de wetgeving aanpast aan de manier waarop mensen bellen: 0 mm afstand.

30-01-2023