U, de petitionaris
Knuffeldag medium

Sta de gecontroleerde aanwezigheid van honden toe in Maria-Oord

122 ondertekeningen

Rauw op ons dak viel de aankondiging van een hondenverbod in Maria-Oord per juli. Omdat wij het hier niet mee eens zijn, willen we graag in kaart brengen hoeveel mensen wél positief tegenover de (gecontroleerde) aanwezigheid van honden in Maria-Oord staan.

Petitie

Wij

Werknemers, cliënten/revalidanten, bewoners en familie daarvan

 

constateren dat:

  • alle medewerkers van Maria-Oord afgelopen maandag een mail hebben gehad met daarin de boodschap dat per juli honden van personeel niet meer zouden zijn toegestaan
  • dit besluit ingaat tegen eerdere mondelinge toezeggingen die collega's zijn gedaan door oud managers, maar óók tegen de wens van een groot deel van onze collega's, cliënten/revalidanten en bewoners en familie daarvan.
  • dit besluit is genomen zonder overleg, het is slechts meegedeeld.

 

en verzoeken

om een overleg met de desbetreffende collega's om tot een beleid te komen, in samenspraak met zowel bewoners, cliënten als personeel en management.

Hierbij dient rekening gehouden te worden met eerdere mondelinge toezeggingen die zijn gedaan, de positieve aspecten van de aanwezigheid van honden, de wens en mening van alle betrokkenen, maar ook incidenten die in de toekomst voorkomen dienen te worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Petitionaris:
Angela Reinders 
Organisatie:
Careyn Maria Oord 

Geschiedenis

Ondertekeningen