U, de petitionaris
Img 0223

Sport in actie Diever

290 ondertekeningen

Tekent u ook voor meer m2 sportvloer in Diever? Anders verdwijnen in Diever nagenoeg alle sportverenigingen. Simpelweg omdat de vloeroppervlakte van de plannen die er liggen voor de nieuw te bouwen sporthal te klein is om er op een fatsoenlijke en veilige manier te gaan sporten.

Steun ons als actiegroep 'SPORT IN ACTIE DIEVER' en onderteken deze petitie. We zouden het erg waarderen en het zou ons heel erg helpen in onze strijd wanneer u voor ons deze petitie doorstuurt naar al uw contacten zodat we een zo'n groot mogelijk groep mensen bereiken om ons te steunen in deze absolute waanzin! Hiervoor ons hartelijk dank.

Petitie

Wij

Inwoners van Diever, leden van de sportverenigingen van Diever

 

constateren

  • Dat Diever binnenkort al haar sportfaciliteiten dreigt te verliezen.

  • Omdat de plannen die er liggen voor de nieuw te bouwen sporthal een sportvloer bevat die nagenoeg voor alle sportverenigingen (basketbal , volleybal, tennis, badminton en zaalvoetbal) te klein is om er op een voor hun sport aangaande normale en veilige manier gebruik van te gaan maken.

  • Verandert Diever straks in een dood dorp zonder faciliteiten waar niemand nog wil wonen?

 

en verzoeken

Gehoor te geven aan de behoefte van de sportclubs en inwoners van Diever, wat betekent dat er minimaal een vloer van 480m2 (exclusief tribune en opbergruimte) beschikbaar komt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westerveld 
Petitieloket:
Einddatum:
23-07-2017 
Organisatie:
SPORT IN ACTIE DIEVER  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen