You, the petitioner
Adab568e a5d0 4fb4 aaad 0491ceb0b608

Speeltuin op oude Lidl terrein Oud-Beijerland

44 signatures

Graag willen wij op het terrein van de voormalige Lidl in Oud-Beijerland een (duurzame) speeltuin met bijvoorbeeld een pannakooi, kabelbaan, baskets en klimtoestel realiseren. Hiermee bieden we kinderen een perfecte plek om zich buiten uit te leven!

Petition

We

kinderen, ouders en andere bewoners uit de Oosterse Gorzenwijk (en iedereen die buitenspelen belangrijk vindt)

 

observe

dat er weinig variatie aan speelmogelijkheden is in onze wijk. Buitenspelen is gezond en belangrijk voor de ontwikkeling van onze kinderen!

 

and request

daarom dat (een deel van) het voormalige Lidl-terrein wordt ingezet om duurzame en gevarieerde speelgelegenheid te realiseren!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hoeksche Waard 
Petition desk:
Closing date:
12-08-2020 
Lead petitioner:
Ferdinand Kool 
Website:

History

Signatures

Updates

Speeltuin vervolg!

Willem’s actie voor een speeltuin krijgt een vervolg! Na een gesprek met de burgemeester van de Hoeksche Waard is de ideeënmakelaar van de gemeente ermee aan de slag gegaan. Zo is het idee ontstaan om de samenwerking te zoeken met zijn basisschool.

+Read more...

De schooldirecteur reageerde meteen enthousiast! Het is natuurlijk heel leuk dat op deze manier nog meer kinderen mee kunnen denken over de speelmogelijkheden op school en in de wijk.

13-07-2020