U, de petitionaris

Snelvaarstrook Oldambtmeer

453 ondertekeningen

De bedoeling is om een snelvaarstrook te realiseren op het Oldambtmeer. Hier is het dan mogelijk om sneller te varen dan de nu toegestane 12 km/u.

Petitie

Wij

Booteigenaren, watersportliefhebbers, waterskiƫrs, recreanten, jetski's.

 

constateren dat:

Dat het momenteel niet toegestaan is om op het Oldambtmeer sneller te varen dan 12 km/u. Wij zouden graag de mogelijkheid krijgen om sneller te mogen varen dan deze 12 km/u en zo de mogelijkheden van het gebied optimaal te benutten.

 

en verzoeken

Om in overleg treden om te zien wat de mogelijkheden zijn om deze wens uitvoerbaar te maken en de mogelijkheid te creƫren om sneller te varen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
15.10.2016 
Petitionaris:
Havenmeester Blauwestad 
Organisatie:
Snelvaar Verening Oldambtmeer 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Over de 300

We hebben al meer dan 300 ondertekenaars in iets meer dan 24 uur. Zeer hoopgevend en het geeft aan dat er een breed draagvlak voor is. Einddatum staat op 8 augustus maar ik denk eraan om deze een maand naar voren te halen. Blijf ondertussen je varende vrienden en kennissen enthousiast maken voor deze petitie.

+Lees meer...

Hoe meer handtekeningen hoe groter de impact.

12.05.2016