U, de petitionaris
Skatepark %282%29

Skatebaan N348 in Deventer moet blijven

5 ondertekeningen

De Skatebaan N348 aan het Vliegend hert in Deventer is in verval. Onderteken de petitie en help ons de gemeente te overtuigen van de noodzaak om ons skatepark te behouden en beter te onderhouden zodat onze kinderen in onze wijk kunnen blijven sporten.

Petitie

Wij

Alle coole kinderen uit deze buurt, ouders en grootouders en ieder die nog kan genieten van de jeugd die graag buiten speelt (in samenwerking met het Opbouwwerk, kinderwerk en het jongerenwerk van Raster)

 

constateren

  • De skatebaan N348 kan een opknapbeurt gebruiken en we willen niet dat deze weggaat.
  • We willen dat onze kinderen in de buurt hun sport kunnen blijven uitoefenen.
  • Er is een nieuwe skatebaan in aanbouw bij het ziekenhuis in Deventer maar die is te ver weg voor onze kinderen en ook daar zal het veel te druk zijn.

 

en verzoeken

Te investeren in onze wijk door het Skatepark aan het Vliegend Hert beter te onderhouden en extra aan te passen zodat het nog jaren gebruikt kan worden door de jeugd uit deze kinderrijke buurt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Deventer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-09-2021 
Petitionaris:
Sophie De Roost 

Geschiedenis

Ondertekeningen