U, de petitionaris

Opname hoorcolleges

4 ondertekeningen

Bij HBO ICT ISM worden hoorcolleges niet opgenomen, in tegenstelling tot andere ICT-opleidingen. Dit is nadelig voor ons leerproces. Teken deze petitie om opnames ook voor ISM te realiseren en onze studie te verbeteren.

Petitie

Wij

Wij zijn HBO ICT ISM studenten die streven naar gelijke onderwijskansen.

 

constateren dat:

Wij constateren een inconsistentie in het beleid rondom het opnemen van hoorcolleges binnen de verschillende specialisaties van de HBO ICT-opleidingen. Specifiek bij de ISM-richting worden de colleges niet opgenomen, terwijl dit bij andere richtingen zoals Software Engineering en Business Data Management wel standaard gebeurt. Deze situatie creƫert een oneerlijk voordeel en beperkt onze mogelijkheden om op eigen tempo en tijd te studeren, wat essentieel is voor het behalen van academisch succes.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dringend om het opnamebeleid van hoorcolleges binnen de HBO ICT-opleidingen te herzien en te uniformeren. Specifiek pleiten wij voor de implementatie van opnames bij alle hoorcolleges van de ISM-specialisatie, gelijk aan de praktijk bij andere specialisaties zoals Software Engineering en Business Data Management. Deze aanpassing zal zorgen voor eerlijke en gelijke leerkansen voor alle studenten, en ondersteunt het flexibel en effectief indelen van onze studietijd.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Yunus Emre Arici 

Geschiedenis

Ondertekeningen