U, de petitionaris
Img 6657

Red het Ploegfestival Bergeijk

1.718 ondertekeningen

Aan de gemeente Bergeijk en het bestuur van het Ploegfestival: Wij vinden het Ploegfestival van uitermate belang voor de gemeente Bergeijk dat wij graag aan de gemeente Bergeijk en het bestuur van het Ploegfestival willen laten zien hoeveel mensen dit festival belangrijk vinden voor de gemeenschap. Hopelijk kan daarna bekeken worden hoe de hier onder vermelde problemen, samen met de gemeente Bergeijk, opgelost kunnen worden. Zodat het Ploegfestival, wat al sinds 2008 jaarlijks plaatsvindt dankzij medewerkers van Theater de Kattendans, en waar cultuur (opening van het theaterseizoen) en saamhorigheid hoog in het vaandel staan, gewoon door kan gaan.

Petitie

Wij

Bezoekers van het Ploegfestival Bergeijk

 

constateren dat:

  • het bestuur van het Ploegfestival Bergeijk helaas moest besluiten het Ploegfestival in 2024 niet te organiseren
  • de risico’s te groot zouden zijn, in relatie tot het waarborgen van de veiligheid voor iedereen
  • het organiseren van een gratis toegankelijk festival ook grote financiële risico’s met zich mee brengt.

 

en verzoeken

te kijken naar een oplossing om het Ploegfestival Bergeijk door te laten gaan. Eén van de mogelijke oplossingen zou betaald entree kunnen zijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Bergeijk 
Petitieloket:
Petitionaris:
Fam. Lepelaars  

Geschiedenis

Ondertekeningen