U, de petitionaris
Groeten uit ede nieuwste

Recreatieplas voor Ede

2.112 ondertekeningen

Als je naar een recreatieplas wilt moet je als Edenaar een stukje rijden. Dit is erg jammer, vooral omdat de (extreme) hitte alleen maar zal toe nemen. Graag zie ik dat hier (weer) meer aandacht aan wordt besteed en dat duidelijk wordt gemaakt hoe graag de Edenaar een recreatieplas wil!

Petitie

Wij

Inwoners van Ede en omstreken

 

constateren

  • Als je naar een recreatieplas wil vanuit Ede moet je een stukje rijden.
  • De (extreme) hitte zal alleen maar toenemen.
  • Inwoners van Ede missen een recreatieplas.

 

en verzoeken

Een recreatieplas in Ede.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Ede 
Petitieloket:
Einddatum:
05.11.2020 
Petitionaris:
Cynthia Suurendonk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

1.175 keer bedankt!

Wauw, wat zitten we al op een mooi aantal ondertekeningen. Ik wil jullie bedanken dat jullie zo massaal reageren op de petitie.

+Lees meer...

Dit laat toch wel zien hoe dit onderwerp leeft in Ede en omgeving. Ik bekijk elke ondertekening en lees jullie opmerkingen. Leuk om te zien dat jullie allemaal zo enthousiast zijn, tips geven en zelfs aanbieden om te helpen of te ondersteunen. Alles is zeer welkom! Ik wil jullie dan ook vragen om de petitie te blijven ondertekenen en delen, zodat we met z'n allen een statement kunnen maken. Want uiteindelijk ben ik niet perse de petitie gestart voor mijzelf maar vooral voor Ede en de Edenaar!

14.08.2020

Bedankt en mail jouw verhaal!

Leuk om te zien dat de petitie binnen twee dagen al bijna 300 keer ondertekend is. Bedankt allemaal! Heb jij een (persoonlijke) reden waarom een recreatieplas in Ede (extra) belangrijk voor jou is? Ik hoor graag je verhaal.

+Lees meer...

Wellicht kunnen we deze verhalen aan de gemeente voordragen. Je kunt dit mailen naar: recreatieplas.ede@gmail.com

12.08.2020