You, the petitioner
Groeten uit ede nieuwste

Recreatieplas voor Ede

2,112 signatures

Als je naar een recreatieplas wilt moet je als Edenaar een stukje rijden. Dit is erg jammer, vooral omdat de (extreme) hitte alleen maar zal toe nemen. Graag zie ik dat hier (weer) meer aandacht aan wordt besteed en dat duidelijk wordt gemaakt hoe graag de Edenaar een recreatieplas wil!

Petition

We

Inwoners van Ede en omstreken

 

observe

  • Als je naar een recreatieplas wil vanuit Ede moet je een stukje rijden.
  • De (extreme) hitte zal alleen maar toenemen.
  • Inwoners van Ede missen een recreatieplas.

 

and request

Een recreatieplas in Ede.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Ede 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-05 
Lead petitioner:
Cynthia Suurendonk 
Website:

History

Signatures

Updates

1.175 keer bedankt!

Wauw, wat zitten we al op een mooi aantal ondertekeningen. Ik wil jullie bedanken dat jullie zo massaal reageren op de petitie.

+Read more...

Dit laat toch wel zien hoe dit onderwerp leeft in Ede en omgeving. Ik bekijk elke ondertekening en lees jullie opmerkingen. Leuk om te zien dat jullie allemaal zo enthousiast zijn, tips geven en zelfs aanbieden om te helpen of te ondersteunen. Alles is zeer welkom! Ik wil jullie dan ook vragen om de petitie te blijven ondertekenen en delen, zodat we met z'n allen een statement kunnen maken. Want uiteindelijk ben ik niet perse de petitie gestart voor mijzelf maar vooral voor Ede en de Edenaar!

2020-08-14

Bedankt en mail jouw verhaal!

Leuk om te zien dat de petitie binnen twee dagen al bijna 300 keer ondertekend is. Bedankt allemaal! Heb jij een (persoonlijke) reden waarom een recreatieplas in Ede (extra) belangrijk voor jou is? Ik hoor graag je verhaal.

+Read more...

Wellicht kunnen we deze verhalen aan de gemeente voordragen. Je kunt dit mailen naar: recreatieplas.ede@gmail.com

2020-08-12