U, de petitionaris
Parodontax fluoride tandpasta 12 stuks

Originele Parodontax tandpasta terug!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Onlangs is de receptuur van Paradontax Original tandpasta vernieuwd. Hiermee is de werking en de unieke smaak totaal verdwenen. Middels deze petitie willen wij de originele formule van de tandpasta terug krijgen.

Petitie

Wij

ontevreden Parodontax tandpasta gebruikers

 

constateren

dat de originele tandpasta van Parodontax een vernieuwde smaakt heeft gekregen. Hiermee is de unieke smaak en werking van de tandpasta totaal verdwenen.

 

en verzoeken

om de oude formule en smaak van de originele Parodontax tandpasta terug te brengen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
14-02-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 
Organisatie:
Tweakers 

Geschiedenis

Ondertekeningen