U, de petitionaris

NPO programma "Andere Tijden" behouden

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Het NPO programma "Andere Tijden" behouden en terug naar 35 uitzendingen per jaar.

Petitie

Wij

Wij als kijkers van de NPO en op zoek naar journalistiek goede programma's.

 

constateren

Wij constateren dat een noodzakelijk, journalistiek historisch programma als "Andere Tijden" onder druk van kijkcijfers en de wens van de NPO om de 20-49 jarigen terug te winnen sneuvelt te koste van amusement. Het medialandschap is definitief gewijzigd. Het behoudt van "Andere Tijden" is daarin essentieel. Niet de doelgroepen of kijkcijfers. Liever 1 NPO zender minder, dan de afkalving van het medialandschap.

 

en verzoeken

  1. Behoud van "Andere Tijden".
  2. Terug naar 35 uitzendingen per jaar.
  3. Voldoende financiering.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Mathijs Tieleman 

Geschiedenis

Ondertekeningen