U, de petitionaris

NIET HET EINDE VAN STREAMERS

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


The Streamers, we kennen ze ondertussen allemaal. De laatste show is net afgelopen, maar wij willen niet dat dit de laatste show was toch? We kunnen bijna weer naar concerten dus ik denk dat heel Nederland popelt om The Streamers écht live mee te mogen maken. Teken zodat The Streamers door gaan!

Petitie

Wij

De grootste fans van The Streamers en bovendien de rest van Nederland

 

constateren

Streamers blijven bestaan! Wij willen ze live zien, horen en meemaken! Al is het nog een livestream, een echte liveshow 1x per jaar of beter nog, beide, voor de mensen die niet bij het echte concert kunnen zijn? Wat zullen we daar blij mee zijn mochten we dat voor elkaar krijgen! Toch?

 

en verzoeken

Een handtekening te zetten zodat The Streamers zien dat we meer dan fan van ze geworden zijn en dit onze steun en ons medicijn was tijden lockdown!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
--  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Updateeeee

Lieve enthousiaste mensen,

Deze petitie zal eerst goedgekeurd moeten worden voor we massaal kunnen tekenen .. maar komt goed! We hebben geduld! .

29-05-2021