U, de petitionaris

McFrikandel

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.


Ik wil enorm graag een McFrikandel in de McDonalds. Frikandellen zijn het trots van Nederland. Het is heel lekker en ik wil graag bij de Mac ook graag die heerlijke versnapering in mijn mond kunnen douwen. Wees geen kipnugget en teken mijn petitie voor de McFrikandel.

Petitie

Wij

Wij zijn een dans klas die heel veel van frikandellen en de McDonalds houdt. <3

 

constateren

Als ik bij de McDonalds wil ik graag een frikandel eten. Er is weinig keuze in snacks er zijn alleen kipnuggets, hamburgers en snoeptomaatjes :)) Maar het is een Amerikaans restaurant hoor ik u denken. Ik ben het er niet mee eens, je hebt ook een McKroket en dat is ook niet oorspronkelijk Amerikaans, bovendien hoeft de McFrikandel alleen in Nederland en Belgiƫ verkocht te worden. Dus wees nou geen kipnugget en teken onze fantastische petitie. <3

 

en verzoeken

Het maakt niet uit hoe de frikandel wordt verkocht (bijv. op een burger, los of speciaal)

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
16-01-2023 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen