U, de petitionaris
Margriet van de vooren

Margriet van de Vooren moet blijven

515 ondertekeningen

Steunbetuiging voor Margriet van de Vooren van CDA De Bilt. Zij stemde tegen bouwen in kwetsbare NNN natuur op het Hessingterrein - Utrechtseweg 341. Een zegen voor de democratie; opmaat naar een nieuwe bestuurscultuur, en zorgvuldige belangenafweging.

Wij danken haar uit de grond van ons hart.

Petitie

Wij

inwoners van De Bilt, en beschermers van de rechtstaat, steunen dit dappere besluit en

 

constateren dat:

  • Dat dit ons hoop geeft op een nieuwe bestuurscultuur waarin er ruimte is om in de raadszaal naar geweten en zonder last te stemmen, zonder daarvoor politiek gestraft te worden.
  • Dat dit de burger moed geeft, dat er daadwerkelijk naar ons geluisterd wordt in de lokale politiek en dat het dualisme en de democratie functioneert.

 

en verzoeken

Ter bescherming van onze democratie, die donderdag 27 januari zegevierde,

Margriet van de Vooren te ondersteunen en te beschermen bij het volgen van haar eed en plicht als raadslid, en haar de plek als nummer 2 van de kieslijst van CDA De Bilt voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart te laten behouden, en haar bescherming te bieden voor het volgen van haar eed als raadslid.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
05-02-2022 
Petitionaris:
Paul de Roos 
Organisatie:
Verenigde oppositie tegen bouwen in NNN Utrechtseweg 341 De Bilt 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

HELAAS...

Deze petitie heeft niet tot resultaat geleid. Margriet van de Vooren is politiek 'verketterd' doordat ze haar hart volgde en zich onttrok aan de kadaverdiscipline van het CDA. Daarmee heeft de overwinning door het NNNetwerk op Verwelius, maar vooral op de gemeente de Bilt en de provincie Utrecht, wel een hele nare bijsmaak gekregen.

In nog geen week tijd hebben nagenoeg 500 ondertekenaars hun steun uitgesproken voor Margriet. Voor de democratie, de nieuwe bestuurscultuur en het zorgvuldig afwegen van natuurbelangen is het te hopen dat zij aan haar politieke loopbaan een vervolg kan geven. De petitie wordt hiermee gesloten..

04-02-2022