U, de petitionaris
Haarmuhle speeltuin 800x600xm

Maak het centrum van Wageningen speel- en kindvriendelijk

314 ondertekeningen

In het centrumgebied van Wageningen is geen buitenspeelgelegenheid voor kinderen. Naast het Torckpark is een stadsboerderij, maar zonder buitenspeelplek. Op de grote markt is genoeg vertier voor volwassenen, maar geen speelplek voor kinderen op het plein. Terwijl spelen en bewegen juist nu zo nodig is.

Petitie

Wij

Kinderen en ouders uit Wageningen

 

constateren dat:

  • er geen beleidsmedewerker is bij de gemeente voor spelen
  • buiten spelen zo belangrijk is in deze digitale tijd
  • het centrum van Wageningen niet kindvriendelijk is
  • een speeltuin in het Torckpark gelijk tegenover de stadsboerderij zou een leuk middagje uit kunnen creĆ«ren
  • een speelplek naast de fontein op het marktplein laat de kinderen die in het centrum komen of wonen ook genieten en samen bewegen
  • een voorbeeld kan worden genomen aan Arnhemse binnen en buiten speelplekken bij Rozet en andere winkelcentra of het grote aanbod aan speelboerderijen en binnenspeeltuinen in Ede en Veenendaal.

 

en verzoeken

Een beleidsmedewerker spelen aan te stellen, die zorgt voor fijne speelplekken in centrum Wageningen, die restaurants en bibliotheek activeert deel te nemen aan spelen en bewegen en een kindvriendelijke stad.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Wageningen 
Petitieloket:
Petitionaris:
Josine Burgel  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nieuw budget, delen maar

De gemeente heeft dit jaar een groot budget over wat zij willen vesteden aan maatschappelijke doelen. Als we deze petitie nog even flink delen kunnen we misschien laten zien hoe gewenst dit doel is!.

31-05-2024