You, the petitioner
Haarmuhle speeltuin 800x600xm

Maak het centrum van Wageningen speel- en kindvriendelijk

314 signatures

In het centrumgebied van Wageningen is geen buitenspeelgelegenheid voor kinderen. Naast het Torckpark is een stadsboerderij, maar zonder buitenspeelplek. Op de grote markt is genoeg vertier voor volwassenen, maar geen speelplek voor kinderen op het plein. Terwijl spelen en bewegen juist nu zo nodig is.

Petition

We

Kinderen en ouders uit Wageningen

 

establish that:

  • er geen beleidsmedewerker is bij de gemeente voor spelen
  • buiten spelen zo belangrijk is in deze digitale tijd
  • het centrum van Wageningen niet kindvriendelijk is
  • een speeltuin in het Torckpark gelijk tegenover de stadsboerderij zou een leuk middagje uit kunnen creĆ«ren
  • een speelplek naast de fontein op het marktplein laat de kinderen die in het centrum komen of wonen ook genieten en samen bewegen
  • een voorbeeld kan worden genomen aan Arnhemse binnen en buiten speelplekken bij Rozet en andere winkelcentra of het grote aanbod aan speelboerderijen en binnenspeeltuinen in Ede en Veenendaal.

 

and request

Een beleidsmedewerker spelen aan te stellen, die zorgt voor fijne speelplekken in centrum Wageningen, die restaurants en bibliotheek activeert deel te nemen aan spelen en bewegen en een kindvriendelijke stad.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Wageningen 
Petition desk:
Lead petitioner:
Josine Burgel  

History

Signatures

Updates

Nieuw budget, delen maar

De gemeente heeft dit jaar een groot budget over wat zij willen vesteden aan maatschappelijke doelen. Als we deze petitie nog even flink delen kunnen we misschien laten zien hoe gewenst dit doel is!.

2024-05-31