U, de petitionaris
Img 20240616 110245

Maak een 'drone park' mogelijk voor kinderen in de binnenstad van Maastricht

99 ondertekeningen

"Drone Park": park, ruimte of (oude fabrieks)hal voor vrij drone vliegen zonder gestoord te worden en zonder anderen te storen. Daarnaast wellicht: rijden / varen met op afstand bestuurbare auto / bootjes. Activiteiten voor plezier, educatie, voorbereiding op technische interesses / beroepen

Petitie

Wij

Ouders, verzorgers, kinderen, medewerkers van OBS Binnenstad Maastricht en andere geïnteresseerden.

 

constateren dat:

  • kinderen behoefte hebben aan direct sociaal contact en sportieve activiteiten (weg van passieve schermtijd en social media) om hun interesse in techniek en vaardigheden te kunnen stimuleren en ontwikkelen
  • kinderen het beste spelenderwijs leren over technische werking en toepassingen
  • fotografie en video-editing en andere toepassingen interesses doet ontwikkelen voor toekomstbestendige carrières met nieuwe technieken voor toepassing in de vliegindustrie, bouwkunde, ICT etc.

 

en verzoeken

Dat de Gemeente Maastricht de mogelijkheden onderzoekt om een 'drone park' te realiseren en daarvoor dan de nodige geïnteresseerden en middelen te mobiliseren, aan te spreken of te coördineren en mee te werken aan de realisatie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Maastricht 
Petitieloket:
Einddatum:
03-07-2024 
Petitionaris:
Lorin Wuijster 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

TOP!!!!!!!!!!!!!

Top dat jullie hem hebben ondertekent, complimenten.

Lorin..

17-06-2024

Over Lorin:

Lorin OBS Binnenstad GROEP 7.

16-06-2024