You, the petitioner
Img 20240616 110245

Maak een 'drone park' mogelijk voor kinderen in de binnenstad van Maastricht

99 signatures

"Drone Park": park, ruimte of (oude fabrieks)hal voor vrij drone vliegen zonder gestoord te worden en zonder anderen te storen. Daarnaast wellicht: rijden / varen met op afstand bestuurbare auto / bootjes. Activiteiten voor plezier, educatie, voorbereiding op technische interesses / beroepen

Petition

We

Ouders, verzorgers, kinderen, medewerkers van OBS Binnenstad Maastricht en andere geïnteresseerden.

 

establish that:

  • kinderen behoefte hebben aan direct sociaal contact en sportieve activiteiten (weg van passieve schermtijd en social media) om hun interesse in techniek en vaardigheden te kunnen stimuleren en ontwikkelen
  • kinderen het beste spelenderwijs leren over technische werking en toepassingen
  • fotografie en video-editing en andere toepassingen interesses doet ontwikkelen voor toekomstbestendige carrières met nieuwe technieken voor toepassing in de vliegindustrie, bouwkunde, ICT etc.

 

and request

Dat de Gemeente Maastricht de mogelijkheden onderzoekt om een 'drone park' te realiseren en daarvoor dan de nodige geïnteresseerden en middelen te mobiliseren, aan te spreken of te coördineren en mee te werken aan de realisatie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Maastricht 
Petition desk:
Closing date:
2024-07-03 
Lead petitioner:
Lorin Wuijster 
Website:

History

Signatures

Updates

TOP!!!!!!!!!!!!!

Top dat jullie hem hebben ondertekent, complimenten.

Lorin..

2024-06-17

Over Lorin:

Lorin OBS Binnenstad GROEP 7.

2024-06-16