U, de petitionaris
Schermafbeelding 2023 10 30 201535

Maak de wijkontsluitingsweg van de wijk Oude Mars veilig

190 ondertekeningen

De bewoners en bezoekers van de wijk Oude Mars in Zwolle ervaren de wijkontsluitingsweg als een gevaarlijke locatie. Het beperkte zicht bij het verlaten van de wijk, in combinatie met de hoge snelheden op de Wijheseweg, zorgen voor een onveilige situatie. Ook de inrit (met name vanuit de richting Wijhe) wordt als onveilig ervaren. Wij vertrouwen erop dat de gemeentelijke autoriteiten deze kwestie serieus zullen nemen en passende maatregelen zullen nemen om deze situatie aan te pakken, teneinde ongelukken te voorkomen.

Petitie

Wij

De bewoners en bezoekers van de wijk Oude Mars in Zwolle.

 

constateren dat:

  • Het beperkte zicht bij het verlaten van de wijk, in combinatie met de hoge snelheden die worden gereden op de Wijheseweg, zorgen voor een onveilige situatie.
  • De beperkte ruimte op het middeneiland om voor te sorteren de wijk in te rijden in combinatie met de hoge snelheden die worden gereden op de Wijheseweg, zorgen voor een onveilige situatie.

 

en verzoeken

passende maatregelen te nemen om de veiligheid te vergroten en ongelukken te voorkomen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zwolle 
Petitieloket:
Einddatum:
31-01-2024 
Petitionaris:
Robert Kruitbosch 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Uitnodiging Raadsvergadering Gemeente

Vanavond mogen wij aansluiten bij een rondetafelgesprek van de gemeente.

Doel van de avond: De politie en andere deskundigen aan het woord te laten om ervaringen en kennis te delen wat in hun optiek de oplossingen zijn om tot veiligere verkeerssituaties te komen..

18-03-2024