U, de petitionaris
Schermafbeelding 2021 10 16 134418

LGBT op alle Curio scholen in Breda.

6 ondertekeningen

Wij zijn het GSA Netwerk op het Curio, Prinsentuin College in Breda. Ons GSA Netwerk bestaat uit best wel veel leden. Wij vinden dat iedereen op onze school de vrijheid heeft te kunnen zijn wie die is, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden. Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘man’ of vakje ‘vrouw’. Dat hoeft ook niet. Wat mannelijk of vrouwelijk is bepaal je zelf! Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘homo’ of ‘hetero’. Dat hoeft ook niet. Sommige mensen vallen vooral, of alleen maar op vrouwen, anderen vooral, of alleen maar op mannen. Weer anderen maakt het niet uit wat of wie je bent: als er maar een klik is. Sommige mensen vallen op niemand en weer anderen worden verliefd op meerdere mensen tegelijk. Maakt het uit? Natuurlijk niet! Iemand moet kunnen zijn wie die is. Liefde is voor iedereen. Ons GSA Netwerk zorgt dus voor sociale veiligheid voor iedereen in het hele spectrum van seksuele diversiteit.

Petitie

Wij

Scholieren in Breda, alle belangstellenden.

 

constateren

Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘man’ of vakje ‘vrouw’. Dat hoeft ook niet. Wat mannelijk of vrouwelijk is bepaal je zelf! Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘homo’ of ‘hetero’. Sommige mensen vallen vooral, of alleen maar op vrouwen, anderen vooral, of alleen maar op mannen. Weer anderen maakt het niet uit wat of wie je bent: als er maar een klik is. Sommige mensen vallen op niemand en weer anderen worden verliefd op meerdere mensen tegelijk. Maakt het uit? Natuurlijk niet! Iedereen moet kunnen zijn wie die is, iedereen moet op hun school de vrijheid hebben te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden

 

en verzoeken

  • Meer aandacht te geven aan LGBT zodat men accepteert wie je bent en mag zijn.
  • Meer evenenemten te organiseren voor de LGBT -Meer GSA Netwerken op alle Curio scholen in Breda op te richten.
  • Meer mensen zich aan te melden bij een GSA Netwerk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2026 
Petitionaris:
Roos van der Hoeven 
Organisatie:
Curio VGG in Breda ( GSA NETWERK) 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Meer ondertekeningen

Please teken mensen.

.

23-10-2021

LGBT

Onderteken zoveel mogelijk!

Ik doe dit voor een Beste vriend van mij.

.

25-09-2021

LGBT

Ga naar deze website en steun de LGBT https://www.gsanetwerk.nl/

.

25-09-2021